Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

marți, 23 octombrie 2012

UTIL(ARTICOLUL APARTINE ALINEI NEAGU ,REVISTA" NORMAL DESPRE PARANORMA"L)


"Pentru că vineri si sambătă avem două mari sarbători ortodoxe, vă recomand să mergeti la biserică și să vă curățați sufletele. In caz că ati uitat cum se aprind lumânările.
Am primit mai multe cereri din partea cititorilor revistei pentru a mai publica încă o dată cum am fost eu învățată să aprind lumânări. Întalnesc tot soiul de ritualuri stupide, chiar și în cadrul bisericii ortodoxe. O lumânare aprinsă reprezintă lumina lui Hristos și un gând bun, energie curata îndreptată către cel căruia i-o aprindem. Este de dorit să aprindem lumânările la biserică. Biserica este un spațiu curățat energetic și ne ajută mult în demersul nostru. Să aprindem lumânări pentru morți în propria locuință – reprezintă un risc major. Pot exista descărcări karmice- nu puține au fost cazurile în care a luat casa foc. Acasă se aprinde doar candela. Lumânări se aprind doar în cazul muribunzilor sau a altor situații care impun acest lucru. Acestea fiind spuse, iata cum m
-a invatat pe mine un preot cu har să
aprind lumanari:

1. Lumânarile se aprind intai la vii si apoi la morti!
2. Prima lumanare(sau primul nostru gand) este pentru Dumnezeu/ am intalnit oameni care isi aprind intai lor lumanari, fara sa multumeasca lui Dumnezeu inainte/ cam egoist…nu credeti?
3. A doua lumanare(sau urmatorul gand, pentru ca e suficient sa aprindem o singura lumanare la vii, ordinea gandurilor este importantă) este pentru "Maica Domnului, cu toți Sfinții pomenindu-o"
4. Pentru îngerul tău păzitor
5. Pentru familie si toate rudele tale
6. Pentru binefăcătorii tăi
7. Pentru cei care ti-au făcut rău
8. Pentru tine
9. Pentru tot aproapele

Repet- este suficientă o singură lumânare – însoțită de toate aceste gânduri! Pentru cei bolnavi sau aflați în necaz, putem aprinde separat.

La morți
1. Prima lumânare se aprinde pentru toți strămoșii tăi pe care nu i-ai cunoscut.
2. Pentru familie și rude pe care le-ai cunoscut
3. Pentru alții- individual"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu