Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

marți, 23 octombrie 2012

Purifica-ti relatia!

     A-ti   critica partenerul  pentru ca nu se ridica la  inaltimea asteptarilor tale,este cea mai rapida cale de a distruge relatia.Critica nu e constructiva.Recunostinta si lauda sunt bazele pe care se construieste fericirea reciproca.Cheia nu este sa iti faci griji pentru cat dureaza o relatie,ci  sa ii acorzi atentia si energia ta.Traieste cu partenerul tau cat de multa bucurie cu putinta.Invata din momentele dureroase, cat poti.Fii flexibil si constructiv!Daruieste fara sa te gandesti ce vei primi.Partenerul tau oricat  de multe provocari  ti-ar oferi iti pune  la dispozitie o ocazie   extraordinara  de a creste si de a  te   dezvolta     ca o fiinta, plina de compasiune.Accepta-ti greselile!
      Doi oamen     carei in cadrul unei relatii   practica iertarea constant pot ramane impreuna pentru totdeauna.Prin oglinda  pe care partenerul ti-o pune in fata,tu iti descoperi plenitudinea.(Paul FERRINI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu