Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

sâmbătă, 6 octombrie 2012

SA PRACTICAM ASUMAREA RESPONSABILITATII IN RELATIILE NOASTRE

Relata intima iti ofera atat tie ,cat si partenerului tau de viata  multe sanse de a va analiza parerile pe care le aveti  despre voi insiva.
  Partenerul tau  "iti  da acel imbold" care  te indreapta catre  cele mai sensibile zone ale autoamagirii.El  te trezeste, facandu-te constient de vechi rani,false pareri.Cand ne certam cu partenerul,, aceasta cearta  are de-a face cu "nervisorii tai interiori" deranjati,scosi la lumina.
    ATENTIE!Partenerul    nu e responsabil pentru  "nervisorii" tai, cum nici tu nu esti ptr ai sai.Relatia  declanseaza  cutremure interioare,,astfel incat fricile noastre nu mai pot fi ascunse.Cuplurile caretrec prin fricile lor,le recunosc castiga o lupta"impo
   "Exista o lege spirituala care spune ca orice te deranjeaza la  celalalt   ne aratao parte din noi insine pe care nu suntem dispusi sa o iubim,sa o acceptam.Partenerii  sunt  oglinzile care  ne ajuta sa ajungem  fata in fata cu noi insine.Putem   sa dam vina pe partenerii nostri,dar de fapt dam, pe noi.'(Paul Ferrini)
     Modalitatea prin care  putem evita   distrugerea relatiei este   asumarea responsabilitatii si sa iti repeti:(da,stiu are legatura cu mine, nu cu x).Nu suntem vreodata responsabili ptr experienta partenerului si nici el ptr noi.Multora le place sa ii faca responsabili pe parteneri ptr fericirea lor sau ptr suferinta.Nu,om drag,fiecare e responsabil.
     Tu esti responsabil   daca alegi sa "urli", sa arunci vina,sa fii vesnic nemultumit, sau alegi  sa fii fericit.Si inca ceva (din punctul meu de vedere):fericirea in relatie  nu inseamna aca dulcegarie  de vorbe goale,acel facut pe plac  ca sanu se supere sau de frica,nu nicidecum fericirea inseamna sa fii tu asa cum esti,iar pe cel de langa tine sa il lasi sa fie)E   minunat  sa  traiesti o relatie autentica,e minunat sa vezi cum relatia ta se purifica din cand in cand, e minunat sa nu arunci "gunoiul la partenerul tau",cum spunea Nico:sa ducem" gunoiul din cand in cand "  spre a elibera spatiul.
         O zi de sambata   inspirata ,puteti sa duceti si"gunoiul", sa faceti curatenie si prin relatii, prin interiorul vostru.Timp este,voi vedeti ce simtiti cum simtiti,Faceti alegeri din inima!Cu drag,RALU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu