Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

luni, 7 noiembrie 2011

MIRACOLE ZI DE ZI (NICO SVARLEFUS)

   Posted by: Nico
Miracolele se vad in lumina.
Miracolele si viziunea merg mana in mana. Lucrul acesta trebuie repetat cat de des. Miracolul este mereu prezent. Il vei vedea in lumina. Asadar, lumina este cruciala. Cat timp esti in intuneric, miracolele sunt de nevazut iar tu esti convins ca nu exista.
Suna a curata nebunie sa ti se spuna ca un lucru pe care nu il vezi este de fapt prezent. E foarte greu sa fii convins ca nu vezi ce e si ca vezi ce nu e. Tu nu te indoiesti ca ochii trupului pot sa vada. Nu pui la indoiala ca imaginile pe care ti le arata sunt realitatea. Ti-ai pus credinta in intuneric si nu in lumina.
Eforturile tale, oricat de mici, au un sprijin puternic. Daca ti-ai da seama cat de mare este puterea aceasta, indoielile tale s-ar risipi. Astazi vei incerca sa simti puterea aceasta.
Astazi e nevoie de 3 intervale practice a cate 10 minute, in care sa-ti lasi in spate slabiciunea. Asta se realizeaza foarte simplu pe masura ce realizezi ca nu esti trup. Vointa ta are toata puterea necesara. Te poti desprinde de trup daca vrei. Poti simti puterea in tine.
Incepe-ti intervalele cu enuntarea unor relatii cauzale adevarate:SUNT TARE,SUNT FOARTE PUTERNICA,SUNT NELIMITATA,POT SA VAD NUMAI IN LUMINA,MIRACOLELE SE VAD IN LUMINA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu