Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

duminică, 16 decembrie 2012

Somn usor!


"Intentia este una din cele mai puternice emotii  pe care le poti avea. Fiecare gand este unul creator si o data aparut el nu se pierde in neant ci se propaga in univers si la un anumit moment se va intoarce catre tine.
Te intrebi de ce persoanele din viata ta te mint? Gandeste-te de cate ori nu esti tu transparenta   in viata ta.
Te intrebi de ce intalnesti persoane sau situatii in care esti judecata? Gandeste-te cat de mult judeci tu in viata ta, oamenii, situatiile?
Te intrebi de ce oamenii cu care interactionezi te fura? Gandeste-te de cate ori esti tu o hoata? De cate ori furi un loc de parcare, de cate ori furi energie de la ceilalti, de cate ori furi orice altceva?
Te intrebi de ce oamenii te trateaza cu superioritate si cu lipsa de respect, gandeste-te de cate ori ai facut tu aceste lucruri?
Exista o lege a oglindirii in lume si ai nevoie sa fii constient de aceasta.  Accidentele , coincidentele apar doar datorita noua. Stiu ca poate iti va va parea imposibil de acceptat si nici nu incerc sa te conving de ceva. E alegerea ta daca vrei sa traiesti constient sau inconstient o viata intreaga de acum incolo.
Ce inseamna acest lucru? Intotdeauna exteriorul reflecta interiorul. Orice eveniment, orice persoana  pe care o intalnesti este acolo pentru a-ti da oportunitatea de a vedea cine esti in acel moment si de a te recreea in permanenta. Cat de minunat poate fi totul! Cum mai poti privi atunci o experienta drept fiind rea sau buna, un om ca fiind bun sau rau cand de fapt atat oamenii cat si evenimente iti sunt oglinda ta?  Te aflii in fata unei oglinzi mari gigantice care iti da oportunitatea sa vezi cine esti si ce emiti in univers.
Evenimentele nefericite nu apar asa din neant ci au o cauza, iar acea cauza este modul in care tu alegi  fii, sa gandesti, sa vorbesti, sa actionezi.
Si totusi pana si acele ganduri fugitive au potential creator. Atunci cand te trezesti ca judeci pe cineva, cere-ti iertare in gand sau personal de la acea persoana pentru ca altfel vei ajunge sa traiesti si tu exact ceea ce ai oferit. Atunci cand esti dezgustata de cineva, fii convinsa ca va veni momentul in care altcineva va fi dezgustat de tine. Orice  emiti in univers  se intoarce catre tine intr-o forma sau alta. Nu exista alta cale."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu