Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

joi, 13 decembrie 2012

SA PRIMIM!


"Suntem nascuti pentru a ne inalta, suntem nascuti pentru a creste in permanenta, la fel ca universul in sine. De cand luam fiinta, nu ramanem niciodata in acelasi loc pentru ca asta ar insemna moartea, iar noi nu murim niciodata.
Luam viata, pentru a da viata iar apoi murim intr-o forma pentru a renaste intr-o alta. Viata nu se sfarseste niciodata, ci doar se imbraca in diferite forme, uneori vazute, alteori nevazute.
Pamantul si existenta respira chiar si atunci cand noi dormim sau nu mai putem sa simtim adierea. Si cat de minunat este acest suflu permanent si infinit. El este cel care nu cunoaste timp, spatiu sau loc si este martorul a tot ceea ce se intampla in fiecare clipa.
Acest suflu nu este separat de tine, ci se afla chiar in profunzimea ta, in acest moment. El respira in corpul tau, el respira in mintea ta si anima fiecare particica de materie a trupului tau. Il poti numi Dumnezeu pentru ca el este pretutindeni.
Astazi nu iti scriu intamplator acest mesaj pentru ca ne apropiem de un moment minunat de inaltare, al intregii noastre planete si al prafului de stele care suntem. In aceasta noapte o noua poarta se deschide pentru noi oamenii, si aceasta poarta va lasa sa intre tot mai multa lumina in interiorul fiintei noastre.
Hristosul din noi se trezeste si isi ridica aripile catre a-l imbratisa tot mai mult pe tatal sau, spre a imbratisa energia lui pura si minunata. Urmeaza o perioada minunata pentru noi oamenii, pentru ca pasim catre o alta dimensiune a fiintei noastre si sunt extreme de curioasa sa traiesc aceste minunate experiente.
Dintotdeauna am stiut in sufletul nostru ca suntem fiinte extreme de marete, cu capacitati extraordinare si poate chiar am simtit in anumite situatii, ca putem face lucruri pe care nu credeam vreodata ca le putem face.  Pe masura ce inaintam in experienta noastra spirituala prin univers, redevenim constienti de ce dumnezeire exista in interiorul nostru. Important este sa ne deschidem si sa primim aceste daruri cu recunostinta. Important este sa ramanem constienti de ceea ce se intampla in interiorul nostru in aceste clipe. Dincolo de atentia pe care o acordam exteriorului, macar putin sa ne pastram atenti spre interior, si sa simtim.
Sa observam simtitrea si trairea care ne inunda fiecare celula acum. Nu ai nevoie de studii superioare, sau informatii de specialitate pentru a face acest lucru. Oricine o poate face, oricine poate simti, pentru ca  sufletul nostru deja cunoastem toate aceste lucruri, dincolo de orice invatatura a mintii.
De ceva vreme raman atenta la tot ceea ce simt in interiorul meu , la vibratiile care imi traverseaza corpul si nu incerc sa explic cu mintea aceste fenomene. M-am deschis sa primesc si acesta este si mesajul meu pentru tine acum. O noua energie, un nou suflu revigorant vine de la tatal nostru catre noi, incepand cu aceasta noapte, un suflu care vindeca, un suflu care reinnoieste, un suflu care poate sa iti ofere pace, liniste, iubire, daca il primesti in sufletul tau constient.
Este un timp in care ne inaltam inca putin si accesam inca putin din maretia divina care exista in noi. Dumnezeu ne imbratiseaza cu iubirea lui, cu pacea lui, cu bucuria si fericirea lui.  Ne deshide inca putin calea spre adevar si viata adevarata.  Ne-am zvarcolit timp de secole intregi, am incercat sa gasim in exteriorul nostrum linistea, iubirea, fericirea, siguranta si am fost iubiti atat de mult de creatie incat ni s-a permis sa urmam orice cale am dorit. Ni s-a permis sa facem absolut tot ce am vrut, sa cautam in locurile in care am vrut, sa experimentam tot ce am dorit.
Insa teluricul nu poate crea niciodata ceea ce este divin. Teluricul nu poate crea iubirea, nu poate crea pacea, serenitatea, bucuria pura, si niciodata nu o va face. Cred ca pana acum am ajuns si noi la aceasta concluzie. Mintea noastra a crezut ca poate atinge totul, ca poate obtine totul si ca ea singura va putea sa cuprinda plenitudinea.
Insa doar din divinul din noi poate accesa divinul, doar acceptand ca facem parte dintr-un plan maret, doar acceptand ca nu mintea noastra creaza totul, si lasandu-l pe Creator sa ne poarte pe brate, poti sa simti cum iubirea, bucuria, pacea te inunda. Nu poti simti plenitudinea decat atunci cand incepi sa vezi ca esti conectat cu totul, cu absolut orice exista in lume, si cu fiecare om care populeaza aceasta planeta.
In aceasta noapte printr-un nou suflu, primim inca o data ghidarea divina, primim inca o data o mana intinsa, pentru a ne inalta, pentru a ne conecta cu maretia fiintei noastre, pentru a ne vindeca inimile si trupurile de toate bolile pe care mintea noastra le-a creat pana acum.
12. 12. 2012 nu reprezinta un sfarsit, ci reprezinta un nou inceput, o poarta deschisa spre evolutia noastra spirituala, spre reconectare cu iubirea pura si neconditionata care este Dumnezeu. 12.12. 2012 reprezinta un cadou, pe care tu poti alege sa-l primesti constient pastrand in interiorul tau aceasta intentie.
Ramai deschis/a spre a primi acest cadou si noua energie benefica care ti se ofera. Ramai cu intentia de a te elibera de absolut orice energie care nu-ti serveste, care nu iti apartine, si a te reinnoi cu aceasta dumnezeire.
In intervalul 00:00- 6:00 , si apoi in intervalul 12: 00-15:00, ramai cu atentia indreptata spre interiorul tau pe cat posibil, pe senzatiile din corpul tau, pe respiratia care anima si iti intretine trupul. Accepta darul minunat pe care il primesti, si umple-ti fiinta cu el.
Esti o fiinta divina, e timpul sa iti accepti acest drept divin pentru a imbratisa viata cea adevarata, plina de bucurie, iubire, liniste.
Eu am ales sa cred, sa imi pun credinta in planul divin al vietii, si a fost cel mai intelept lucru pe care l-am putut face vreodata. Pentru ca doar atunci cand crezi, poti sa vezi.
Existenta te iubeste atat de mult, incat niciodata nu te va forta sa faci ceva ci doar iti va da indicii catre calea care te va face sa traiesti paradisul pe Pamant, asa cum in era primordiala au trait-o si primii oameni. Inainte de a ni se da disceranamantul, inainte de a ni se oferi alegerea si o data cu ea dualitatea, paradisul era pe Pamant si cu fiecare pas pe care il faci acum, ai ocazia sa te intorci catre el. Important este : Ce alegi? Alegi sa traiesti cu mintea ta sau cu dumnezeirea ta?"
 CRISTINA  MICULETE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu