Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

luni, 2 aprilie 2012

Vindecarea sufletului

   Vindecarea spirituala nu face decat sa corecteze perceptia gresita ca  exista ceva ion neregula.Vindecarea spirituala   confirma  nevinovatia  tuturor fiintelor.Confirma CA TOATE  FIINTELE  sunt demne  de a fi iubite si acceptate,confirma faptul ca nimeni nu e mai presus decat celalalt.
      Vindecarea   ,in esenta   consta in a pune iubire  in acea parte din noi care nu se simte iubita sau demna de a fi iubita.E nevoie de iubirea neconditionata.Aceasta se bazeaza pe acceptare.Deci,acceptam rana,suferinta-nu o negam.Daca o vom nega  ,ea nu se va vindeca.Suferinta   are straturi  multe.E  cazul sa dam jos strat dupa strat.
  Important e  sa venim spre noi,sa ne acceptam.Cum ne dam acceptare,iubire rana noastra da semne de vindecare.In momentul in care  te accepti complet,cand iubirea e totala   rana  nu mai exista.E un paradox,e ciudat,dar   suferinta"e usa  care duce de la neadevar la adevar.
       Prin   iubirea  si acceptarea propriei persoane  "vindecarea este posibila  nu doar pentru noi,ci si pentru lumea in care traim".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu