Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

duminică, 8 aprilie 2012

Tocuh(Mary-Lou Romedea )

TOUCH. Cum ne atingem vietile unii altora

Exista un camp cuantic de energie care ne uneste pe noi si tot ce exista in jurul nostru. Acest camp este format din suma tuturor posibilitatilor. El a fost denumit in multe feluri in functie de cine l-a descoperit: camp cuantic, matrice dumnezeiasca, camp primordial, holograma cuantica. Multi il numesc Sursa, Dumnezeu, camp akashic, camp unificat. Indeferent cum l-ai numi, el este sursa, care ne uneste pe toti in fiecare clipa cu ceilalti, ca intr-o retea invizibila. Prin intermediul acestui camp suntem mereu in legatura cu toti si toate, fie ca suntem constienti, sau nu, de acest lucru.

A aparut un serial foarte frumos despre un copil autist, care vede tiparele repetitive din tot ceea ce ne inconjoara. Treaba lui este sa lege aceste tipare, sa faca conexiunile necesare intre cei care trebuie sa se gaseasca, cei ale caror destine trebuie sa se atinga pentru a-si dizolva suferinta.

"Exista un vechi mit chinezesc despre Firul Rosu al Sortii. Acesta spune ca zeii au innodat un fir rosu in jurul gleznelor noastre si l-au legat de toti oamenii carora le vom atinge destinul. Acest fir se poate indoi si incurca, dar nu se va rupe." (text preluat din primul episod)

Poate ca suferinta este ceea ce uneste intreaga planeta. Am observat ca durerea cea mai mare consta in faptul ca, prin fiecare clipa de suferinta, ne indepartam de adevarata noastra esenta. Plangem pentru ca, in subconstient, stim ca prin fiecare moment in care intram in suferinta si in minte, ne indepartam si mai mult de iubirea neconditionata care incearca sa se manifeste prin noi.

Acest serial vine ca o confirmare ca traim intr-o lume magica. Acest lucru iti inalta inima si iti ofera acceptarea a tot ceea ce este. Exista liberul arbitru si libera alegere, de aici incolo poti accepta orice. Ai curajul sa intri in intuneric pentru a vedea lumina. Ca sa cureti, trebuie sa vezi ce vrei sa cureti. Stai fata in fata cu fricile tale. Dizolvarea si intelegerea umbrei te aduc mai aproape de cine esti cu adevarat. Vezi tu, darurile tale nu sunt doar ale tale, sunt ale tuturor. Ce faci cu tine are legatura si cu mine. Nu poti avea control asupra lucrurilor din exterior, dar poti avea control asupra ta, poti hotari ce vrei sa faci, cum vrei sa traiesti. Poti oricand sa iei decizia de a te elibera si de a zambi.

Miracolele se intampla in fiecare clipa. Cred ca cel mai frumos lucru din lume este sa fii martor la miracolele care apar cand ne atingem vietile, unii altora, si suntem martori la procesele de trezire ale fratilor nostri. Ne oglindim in procesele lor si asta ne da putere sa credem ca traim intr-o lume, in care orice este posibil. Primim experientele de care avem nevoie pentru a ne reaminti de unde am plecat. Invatand unii de la altii, ne dizolvam iluzia separarii si ne vindecam de uitare. Suntem un intreg! Iubirea este singura cale prin care se manifesta compasiunea, care ne uneste si ne separa de frica. Trimite iubire si iertare pentru toti! Nu intotdeauna trebuie sa stii ce se intampla, fii doar prezent la divinul care se manifesta prin tine. Fii martor la spectacolul lumii!

Miracolele ti se pot intampla si tie, deschide-ti inima!

Mary-Lou Romedea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu