Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

joi, 19 aprilie 2012

CE ALEGI,OM DRAG?

        "Tu  esti  cel care hotarasti ce anume inseamna ceva!Tu ii dai sens.Tu alegi sa fii fericit in orice moment.Sau alegi sa fii trist.Sau alegi sa fii furios,pasnic,sau orice altceva.Tu alegi.Tu.Nimeni din afara ta."(NEALE DONALD WALCH)
      Vad in jur oameni  fericiti,oameni care  sunt recunoscatori pentru ceea ce au in viata lor,sunt efectiv fericiti.Dar   intalnesc si oameni care au o boala cronica:vaicareala.Da  ,e o vaicareala bolnava.Oamenii acestia nu au bucurie,nu sunt constienti de acest  dar-viata,nu sunt entuziamati.Acesti oameni nu traiesc,supravietuiesc,atat.Permanent auzi:"vai,ce sa fac, uite nu am bani,sunt  praf,ma chinui, nu am timp,sunt
   frant"(peste toate vine si  aprecierea de final:ei,dar ce sa stii tu?)Oamenii acestia sunt suparati rau pe ei insisi.
     DRAGII MEI ,CE AR FI SA VA BUCURATI DE CEEA CE AVETI ,SA FITI RECUNOSCATORI PENTRU CEEA CE SUNTETI,PENTRU CEEA CE AVETI IN PREZENT?Schimbati ceva in viata voastra,schimbati "vaicareala" in recunostinta.Uitati-va  in inima voastra.! CE ESTE ACOLO?fITI PREZENTI ,CONSTIENTI DE MARETIA DIN VOI!
               VIATA E MINUNATA!SI INCA CEVA:HAIDETI,SA  TRAIM IN PREZENT,SA ACCEPTAM TOTUL ASA CUM ESTE,SA NE INTOARCEM LA NOI INSINE,LA SURSA,! HAIDETI SA VEDEM ARMONIA DIN NOI,IUBIREA,BUNATATEA   MULTUMITI PERMANENT,CONECTATI-VA CU SINELE VOSTRU INALT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu