Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

joi, 6 septembrie 2012

Un dar pentru mine!

    Darul tau e acolo unde simti bucurie profunda.Darul te, priveste drept in fata,iar tu refuzi sa il vezi.A   cauta  un  anumit rol  este un  mod de a  da darul la o parte.Inseamna a spune:ACCEST DAR  NU E LA NIVELUL ASTEPTARILOR MELE,NU-MI ESTE DE AJUTOR.OARE  DE CE  NU POT AVEA UN DAR ADEVARAT?ALTII AU.OARE CE E IN NEREGULA CU MINE?
    Daca ai putea  sa-ti oferi tie insuti iubire si acceptare neconditionata pe care le oferi celorlalti,viata ta s-ar schimba, deoarece  ai incepe sa ai tu insuti incredere in darul tau.Cum crezi ca te poate sprijini  UNIVERSUL,atata timp cat tu nu ai incredere  in darul tau,nu il pretuiesti?
      Multe din darurile tale  raman in umbra,necunoscute.Uneori tu  dezavuezi darul ,il dai deoparte,comparandu-l cu al altora.Le invidiezi darul.Ai prefera sa il ai pe al lor,in locul celui pe care il ai tu.Cata risipa de energie!
     Dragii mei,sa ne uitam in vietile noastre,sa imbratisam darul care ne-a fost dat,indiferent de forma sa.Viata o sa inceapa sa curga,pe masura ce  darul este oferit fara a astepta ceva in schimb.Cand conditionam,il indepartAM:VOI CANTA DC  AM UN PUBLIC  DE O MIE PERSOANE  SI DC VOI CASTIGA   CEL PUTIN NU STIU CATE MII DE DOLARI".O conditionare,imediat opui rezistenta.
   Nu  spune darul  tau in gura mare ,tuturor.Nu,lasa-l sa creasca.Intai  pastreaza-l ptr tine,apoi  invata,evolueaza si cultiva-l..Cel care refuza a porni modest nu realizeaza  nimic,deoarece  l tinteste catre luna si nu invata impamantenirea.Nu-ti fie teama sa  ceri lectii.Nu judeca modul in care darul tau e primit,renunta la asteptari.
      "NU  POTI SA  TII DARUL SI SA-L DAI IN ACELASI   TIMP.ATUNCI  CAND VEI INTELEGE ABSURDITATEA  ACESTEI ACTIUNI, II VEI DA DARULUI  ARIPILE PE CARE LE MERITA.SI ACESTA E MOMENTULIN CARE DARUL TAU VA AJUNGE LA CEI CARE INTIND MANA DUPA EL;  ENERGIA LUI VATRECE PRIN EI SI VA VENI LA TINE.VEI SIMTI PRETUIREA SI VA INCEPE UN NOU CICLU DE DARUIRE.(LINISTEA INIMII)
    TOT CE-MI DARUIESC MIE, VA DARUIESC CU DRAG VOUA!Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu