Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

vineri, 14 septembrie 2012

MA INSPIRA!

"Ce ti-ai putea dori fara ca iertarea sa-ti poata oferi?Iti doresti pace?Iertarea ti-o ofera.Iertarea face sa iti straluceasca ochii cand te trezesti si iti daruieste bucuria de care ai nevoie pentru a-ti incepe ziua"(JAMPOLSKI "IERTAREA")
\ "Dimineața, când priviți răsăritul Soarelui, gândiți-vă că aceste raze ce ajung până la voi sunt niște creaturi vii care vă pot ajuta să vă rezolvați problemele zilei. Dar numai pe cele ale zilei în curs, nu și pe cele ale zilei următoare. A doua zi, trebuie din nou să le consultați, și tot numai pentru o zi. Aceste entități nu vă vor răspunde niciodată pentru două sau trei
zile înainte. Ele vor spune: „Este inutil să vă aprovizionați mai mult de o zi. Mâine, când veți reveni, vă vom răspunde.”
În fiecare zi ne hrănim, și nu ne facem în stomac provizii pentru o săptămână, ci doar pentru ziua în curs, iar a doua zi reîncepem. La fel stau lucrurile și cu lumina, deoarece lumina este o hrană ce trebuie să o absorbim și să o digerăm zilnic, ca să se transforme în noi în sentimente, în gânduri, în inspirații... De ce nu avem față de lumină aceeași logică ca în cazul hranei?"

Omraam Michael Aivanhov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu