Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

miercuri, 1 februarie 2012

Ma inspira

      "Oamenilor li se spune sa ii ajute pe ceilalti,dar ei sunt goi pe dinauntru.Li se spune sa ii iubeasca pe ceilalti,dar niciodata nu li se spune sa se iubeasca pe ei insisi.Un om care se uraste, nu poate sa iubeasca pe nimeni.Cel   mai important este sa te iubesti absolut,astfel incat sa ii atingi si pe altii.Nu sunt impotriva daruirii.Sunt de acord sa daruiesti,dar mai intai  sa ai ce trebuie sa daruiesti.
      Nu vreau sa subliniez decat ca individul ar trebui sa fie atat de fericit,de linistit,multumit incat aflandu-se in acea stare de implinire va incepe s-o impartaseasca cu altii.Cand daruiesti iti provoci o bucurie mai mare decat aceea pe care o ai  cand primesti.
         Fiecare copac este egoist:duce apa catre radacinile sale,seva in ramuri,in frunze.Iar cand infloreste,trimite mireasma sa catre toti :cunoscuti,necunoscuti,apropiati.Cand se incarca de fructe le daruieste,ofera celoirlalti fructele acestea.Daca    inveti copacii sa fie altruisti, toti vor muri.
        Viata sa fie un dans.Si   viata fiecaruia poate fi un dans.Ar trebui sa fie  o melodie si atunci poti darui.Este o lege a firii:cu cat    daruiestoi mai mult din fericirea ta cu atat mmai mare va fi ea.(Osho)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu