Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

luni, 6 februarie 2012

Iarna dragostei

       O legatura este ca o gradina.Trebuie luate precautii tinand seama de anotimp,de vremea schimbatoare.La fel   ,pentru a mentine     viu farmecul dragostei   ,trebuie sa ii intelegem anotimpurile si sa ii satisfacem nevoile deosebite..
                                                Iarna dragostei
          "IARNA   natura se retrage in sine.Este momentul   odihnei,relaxarii.Este   momentul cand in relatiile noastre luam contact cu dureri nevindecate   sau cu eul nostru ascuns.Atunci    se deschide o supapa si rabufnesc dureri.Este   o perioada de evolutie solitara,cand trebuie sa cautam afectiune   mai mult in noi insine decat la parteneri.Este  o perioada de cicatrizare.Dupa ce ne-am vindecat singuri  prin iubire ,primavara revine inevitabil.Din nou simtim binecuvantare,iubire.Datorita vindecarii  interioare  si a cautarilor sufletesti in timpul  calatoriei noastre prin iarna,suntem  din nou in stare   sa ne deschidem inimile   si sa simtim primavara  vietii."(DR.JOHN GRAY)
 Multumesc  !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu