Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

marți, 27 noiembrie 2012

Bucataria inimii

"Cine merge pe calea iubirii daruieste mai mult decat primeste.Evident, el se iubeste suficient de mult pe sine pentru a nu le permite oamenilor egoisti sa profite de el.Asemenea oameni nu doresc sa se razbune,dar sunt suficient de fermi de la bun inceput.Generozitatea,libertatea si iubirea sunt capabile sa creeze cea mai frumoasa relatie intre toate:o relatie de iubire fara sfarsit
Iubirea nu
 presupune obligatii.Teama este caracterizata de obligatii.Iubirea nu are obligatii.Cine iubeste nu are asteptari.Orice s-ar intampla,nu suferi cand nu ai asteptari,tot ce se intampla e in regula.
Iubirea este bazata pe respect reciproc.Teama nu respecta pe nimeni.Iubirea este complet responsabila.Cand cineva incearca sa fie responsabil ptr noi, el nu face decat sa amplifice drama.
Pe calea iubirii nu exista daca:iubirea nu pune conditii.Iubim pe altcineva asa cum este si il lasam sa fie asa cum este.Nu avem dreptul sa schimbam pe nimeni,la fel cum nimeni nu are dreptul sa ne schimbe pe noi.Daca ne schimbam o facem ca vrem,ca ne propunem sa renuntam la suferinta.
Singura cale prin care putem atinge maiestria in iubire este sa practicam iubirea.Nu este nevoie sa o justificam sau sa o explicam.:este suficient sa o practicam.("ARTA DE A IUBI"DON MIQUEL RUIZ)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu