Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

joi, 22 noiembrie 2012

Bucataria inimii

"Viaţa voastră şi lumea voastră pot fi vindecate, clipă de clipă, de fiecare dintre voi. De fapt, acesta este singurul mod în care va fi.
Aşa că mergeţi acum şi faceţi această lucrare a bucuriei. Fiţi, acum, mesagerii mei. Luaţi, acum, Noile mele Revelaţii şi fixaţi-le ferm în mintea voastră, adânc în inima voastră şi permanent în sufletul vostru.
Vă las aceste cuvinte, vă dau aceste daruri. Ele vă pot schimba lumea, pentru totdeauna.

1. Dumnezeu nu a încetat niciodată să comunice direct cu fiinţele umane. Dumnezeu a comunicat cu şi prin fiinţe umane, încă de la începutul timpului.
Dumnezeu o face şi azi.

2. Fiecare fiinţă umană este la fel de specială ca orice altă fiinţă umană care a trăit vreodată, trăieşte acum, sau va trăi vreodată. Voi toţi sunteţi mesageri. Fiecare dintre voi. Purtaţi un mesaj către viaţă, despre viaţă, în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare clipă.

3. Nici o cale către Dumnezeu nu este mai directă decât oricare altă cale. Nici o religie nu este „singura religie adevărată", nici un popor nu este „poporul ales" şi nici un profet nu este „cel mai mare profet".

4. Dumnezeu nu are nevoie de nimic. Dumnezeu nu cere nimic pentru a fi fericit. Dumnezeu este însăşi fericirea. De aceea, Dumnezeu nu cere nimic de la nimeni din univers.

5. Dumnezeu nu este o Super Fiinţă singulară, care trăieşte undeva în Univers sau în afara lui, care are aceleaşi nevoi emoţionale şi este supus aceluiaşi haos emoţional ca şi oamenii. Acela Care Este Dumnezeu nu poate fi rănit sau distrus în nici un fel şi, prin urmare, nu are de ce să se răzbune, sau să impună pedepse.


6. Toate lucrurile sunt Un Singur Lucru. Exişti doar Unul, şi toate sunt parte din Unul Care Este.

7. Nu există ceva precum Bine şi Rău. Există doar Ceea Ce Funcţionează şi Ceea Ce Nu Funcţionează - în funcţie de ce doriţi voi să fiţi, să faceţi sau să aveţi.

8. Voi nu sunteţi corpul vostru. Cine sunteţi voi nu are limite şi este fără de sfârşit.

9. Nu puteţi muri şi niciodată nu veţi fi condamnaţi la osândă veşnică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu