Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

joi, 7 noiembrie 2013

Sunetul inimii

"Pe scurt, iată ce ne transmite Jupiter retrograd în acest interval:
- Nu judecaţi şi nu condamnaţi evenimentele din lume! Aflaţi că ele sunt manifestări ale conştiinţei colective şi că una dintre cele mai puternice unelte pentru schimbarea lumii, este transformarea de sine; puteţi alege să lucraţi în mod activ, pentru schimbarea lumii, daca veţi fi ghidaţi de cea mai înaltă intuiţie!
Este posibil să acţionaţi prin adevărata compasiune, tot timpul, servind omenirea şi oferind acel ajutor care este necesar, dintr-un loc mai înalt, al non-judecării; să nu aveţi programe ascunse sau motive personale pentru a-i ajuta pe ceilalţi; alegeţi să faceţi sau să nu faceţi ceva, bazându-vă pe intuiţia cea mai înaltă!
- Să nu aveţi vreun interes, aşezându-vă pe voi înaintea celorlalţi, controlând credinţele sau acţiunile altora, preluând puterea personală a altora! Să nu aveţi nimic de dovedit celorlalţi!
- Onoraţi hotarele alese de ceilalţi, individual sau colectiv; respectaţi liberul arbitru şi spaţiul personal al celorlalţi, tot timpul, respectaţi legile ţării în care trăiţi; ocazional, alegeţi să treceţi peste un hotar, dar faceţi asta asumându-vă responsabilitatea totală, pentru consecinţele posibile!
- Treziţi-vă zilnic cu un sentiment de bucurie şi încântare, privitor la ce poate fi dezvăluit! Să nu aveţi aşteptări privitor la ce poate fi experimentat, dar asumaţi-vă responsabilitatea totală de co-creatori! Este total de dorit, să experimentaţi tot ce aţi ales să co-creaţi, pentru voi înşivă!
Acestea sunt momentele adevărate – intervalele. Noaptea este pe sfârşite, în curând va răsări soarele. Încearcă să faci aceste intervale cât mai frumoase cu putinţă – pline de linişte, pline de gratitudine; gratitudine pentru existenţa care ţi-a dat aceasta şansă, gratitudine pentru toţi cei care te-au ajutat. Şi apoi aşteaptă. „Aşteptarea" este cuvântul cheie. Nu poţi forţa existenţa în nici un fel; trebuie doar să aştepţi. Lucrurile se întâmplă întotdeauna la momentul oportun. Ai plantat seminţele, ai udat gradina; acum aşteaptă. Orice grabă e periculoasa. Orice lucru are nevoie de timp pentru a creşte. Numai ceea ce este fals poate fi fabricat rapid ca într-un flux tehnologic. Realităţile însă cresc, şi orice creştere are nevoie de timp. Iar creşterea interioara este cea mai mare creştere din întreaga existenţă."
Astrolog Gabriela Apostol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu