Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

vineri, 29 noiembrie 2013

Inspiratie la malul marii

A multumi pe cineva nu  inseamna a avea grija de acel cineva. Nu putem avea grija de cineva, daca noi nu avem grija de noi insine. De cate ori cedam puterea noastra si ignoram propriile nevoi pierdem. Multi credem ca e bine sa renuntam la noi atata timp cat facem pe altcineva fericit. Si eu multa vreme am mers pe strada aceasta. Pana la un punct. In acel moment totul s-a schimbat.
 La fel, unii dintre noi consideram ca menirea noastra aici este  sa ne sacrificam. De cate ori ne ingnoram nevoile, intentiile pentru a face  pe plac altora, ne indepartam de noi, de inima noastra, ne indepartam  de capacitatea de a ne iubi.
   E minunat sa te iubesti pe tine si apoi poti darui iubire in jur. E adevarat  -fiecare are libertatea de a alege cum doreste sa-i fie viata.
 Noi ne bucuram doar cand viata noastra e "roz". Dar toate celelalte au rostul lor in viata noastra. Sa binecuvantam tot ce vine ,tot  ce este! Nimeni nu e vinovat pentru alegerea noastra,nimeni. Tu poti alege. Sa primim firescul in  viata noastra. !
 Privesc marea. Totul e firesc .Acum e blanda, acum e agitata. Asa este ea. Naturala. Asa si noi sa ne acceptam trairile, sa le constientizam, sa le recunoastem. Nu cumva frica este cea care  ne limiteaza?  Nu cumva ii dam voie? Sa fim prezenti, sa ne bucuram de ceea ce este acum, asa cum este. Cand vin asteptarile, cand controlam totul, cand facem "n" ipoteze  nu suntem ancorati in viata noastra , ci suntem "hai- hui" epuizand energia de care dispunem.
   Puterea este la noi, puterea e in inima noastra. Lasa "deseurile" si primeste  "scanteia divina" in viata ta!
  Bucura-te!
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu