Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

marți, 12 martie 2013

UN punct de vedere

A devenit spiritualitatea" un sport" , o moda. A devenit  "postul" o moda .A devenit  vegetarismul o moda.
 Nu pentru toti oamenii,  nu generalizez. Dar asta simt. Simt  ca  se face parada. Exista un mare pericol , daca nu esti bine ancorat pe pamant. Trebuie sa ai acel echilibru , ca altfel o iei pe aratura. Nu judec, departe de mine. Dar  simt sa trag  un semnal de alarma.Simte ceea ce faci.!  Nu o face doar ca e bine, simte! Da-ti voie sa simti! Da-ti voie sa  te descoperi si cu umbre si cu lumina!
  Eu ,da, sunt adepta acelei "gandiri pozitive".Da, sunt.  Dar nu sunt adepta aplicarii acestui tip de gandire, astupandu-ti durerile , trairile. Si nu suport cand aud:"DA, ASTA E, SA GANDIM POZITIV!  Nu iti astupa, inabusi trairile , accepta-le, vezi de unde vin!
 Cand  tot zici da sa gandim pozitiv si sufletul tau e "furtuna" nu vei reusi; caci permanent va iesi ceva de acolo.Uite, cand ai o oala  pe foc.OK, pui capacul, dar  tot da in foc.
  Parerea mea e urmatoarea: accepta-ti starea din prezent, accepta ca uite asa am chef sa plang sau nu am chef sa te ascult acum.SI NU SUNT REA, DAR PUR SI SIMPLU NU POT ACUM.
 Ma uitam ieri in parc , un exemplu bun.Terenul e curatat , pregatit pentru a se planta diverse.
 Asa si cu noi sa pregatim terenul spre a cultiva gandurile pozitive!(a devenit automatism"gandirea pozitiva".)
 Cunosc oameni   autentic spirituali si ii onorez si ma plec in fata lor.Cunosc si oameni " ," pseudospirituali", care se mint, se chinuie, nu se onoreaza pe ei.
  Dupa parerea mea, nu inseamna ca spiritualitatea este chin.NU. Este o traire,o constientizare, o evolutie, o  cale prin care evoluam, simtim,iubim,traim autentic, constient, traim cu recunostinta, gratitudine SUNTEM LEGATI LA sursa divina din interiorul nostru.Cauta divinul  in inima ta , si apoi in exterior!Altfel , "te vei zbate ca un peste pe uscat."
   Ma opresc.Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu