Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

vineri, 29 martie 2013

Profesia e alegerea ta

E momentul sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce esti, pentru faptele tale.Se spune si rezonez perfect cu ideea:esti ceea ce gandesti. Nu te-ai plictisit sa te plangi mereu, sa te lamentezi, sa tot spui ca vai, ce naspa e la serviciu, in tara asta, in relatia ta. Uita-te bine ,poate ai nevoie de aceasta experienta si asuma _ti-o!  Daca nu ,schimba ceva,poti sa o faci  !Rupe-te de acolo!Da vei auzi diverse,dar tu traiesti , nu altcineva  iti traieste viata .E VIATA TA.
Daca ai ales sa stai inca acolo,probabil ceva din tine rezoneaza cu acel loc.La un moment dat inventam scuze pentru a ramane ancorati in acel loc, relatie etc.
Spre exemplu :   pai nu pot pleca  ca, na, in viata nu faci doar ce-ti place si   aici am bani. OK, atunci accepta si asuma-ti! Privesc in jur si vad oameni care se duc cu scarba la servici si vorbesc ingrozitor despre acel loc.Mai aud deseori:ce sa fac astea sunt vremurile de criza si  mai stau aici , nu imi place , dar lasa ca e bine.
    Tot des aud: da , mai, dar eu nu imi permit sa  stau sa fac ce imi place.....Si cea mai tare replica pe care mi-o primesc este: cu placutul asta e cu dus si intors,draga:  mori de foame.
In momentul in care faci ce-ti place totul se schimba. Schimba-ti atitudinea!Cand iti urmezi talentul, inima,  vei vedea schimbarea.Ai calea ta .Fiecare avem drumul nostru.Drumul tau poate fi diferit de al meu.Esti inzestrat cu alte daruri.Accepta-le!Cumplit sa nu iti indragesti profesia, cumplit.
Alege azi sa iti privesti profesia altfel,din alta perspectiva .INCEARCA!  Cand tot faci compromisuri ca trebuie aduni frustrari. Renunta la atasamente!Priveste-ti profesia si noteza ce iti place , de ce te duci acolo.Aminteste-ti ,de asemenea, ca tu ai ales acest loc de munca; foloseste experienta pe care o ai, vezi ce se ascunde acolo, ce oportunitati ai.  Cresti, te inalti,evoluezi.Tu  creezi totul.  ACCEPTA LUCRUL ACESTA!Tu creezi!
Asuma-ti responsabilitatea pentru tot. Recapitulez: poti schimba locul de munca sau poti accepta ca ai nevoie de aceasta experienta in viata ta acum.        TI-AI  ADUS-O.    Dar nu mai te victimiza. Ce ar fi sa fii recunoscator  acum?
  Ceea ce faci , fa cu drag!Orice ar fi acel ceva : :fa-l cu daruire
                               Nu esti victima(doar cand iti place aceasta postura) !Esti un om care poate sa isi croiasca  viata, sa se daruiasca , sa se bucure de ceea ce este si poate darui altora. Si feicitari, DANI  ,PENTRU CURAJUL SCHIMBARII!(INDIFERENT CE ESTE PRIMESTE SI TRAIESTE CU DRAG, ORICE EXPERIENTA ARE UN DAR)  Multumesc , celor care m-au inspirat pentru a putea scrie)
Cu drag, RA!
               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu