Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

miercuri, 16 ianuarie 2013

Sunetul inimii


   "Va sa zica am fost inzestrati cu emotii…De ce credeti? Pentru a ne ghida prin viata!       
   Da, emotiile noastre sunt sistemul de ghidare in lungul si complexul proces de creatie!
Emotiile sunt legatura noastra cu fiinta interioara,cu sufletul nostru.Ea, fiinta interioara este mult mai evoluata si sigur mai experimentata si mai inteleapta decat credem noi.
   Cand am venit in aceasta existenta, ni s-au luat amintirile (lucru care mi se pare firesc) din alte vieti, dar ni s-a oferit acest sistem de ghidare emotional, ca singura conexiune puternica cu ceea ce suntem noi in straturile profunde ale fiintei noastre.
    
    Si daca noi cream cu gandul,cum ne ajuta emotiile?
  Pai, ori de cate ori gandesti , spui sau faci ceva , inevitabil simti o emotie . Acea emotie poate fi pozitiva (ceea ce inseamna ca te afli conectat la fiinta interioara) sau negativa (ceea ce inseamna ca te-ai deconectat de la fiinta interioara,de la scanteia divina).
  Ca sa creezi si sa atragi in viata ta lucrurile pe care ti le doresti,este necesar sa fii aliniat cu fiinta interioara. Cum? Pastrand focusul pe emotiile pozitive, care iti dau entuziasm , bucurie, placere.
  Spre exemplu,daca iti doresti o masina, este important sa traiesti acea dorinta cu entuziasm,ca si cum ai avea deja acea masina, ca si cum ai creat-o deja, iar acum ii dai voie sa vina. Si atunci ea va veni.
  Daca in schimb vrei acea masina “pentru ca ai nevoie de ea” si te concentrezi asupra faptului ca nu o ai inca si ca nu vezi inca solutia (deci esti suparat ca nu o ai si te focusezi pe lipsa), atunci vei atrage lipsa acelei masini. Pentru ca emotia pe care o ai este frustrarea,nemultumirea.
  
  Ideea de baza este sa te concentrezi doar asupra lucrurilor care iti confera bucurie. Si astfel vei atrage acele lucruri in viata ta. Ori de cate ori auzi sau vezi ceva care iti provoaca emotii negative, schimba punctul de atentie! Gandeste-te la ceva ce-ti face placere!
  Nu degeaba se spune ca “niciun necaz nu vine singur”. Pentru ca atunci cand oamenii au un necaz ,ei se concentreaza asupra acelui necaz si nu vor sa vada nimic altceva. Si ghici ce? Vin si mai multe necazuri pentru ca asta atrag in viata lor.
   
  Daca vrei properitate,poarta-te ca si cum ai avea-o deja!
  Daca vrei sa fii sanatos,gandeste-te ca ai deja acea sanatate!
  Daca vrei sa ai succes,poarta-te ca si cum ai deja acel succes!"(ARTICOLUL AARTINE NICOLETEI SVARLEFUS)Multumim,Nico!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu