Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

marți, 17 iulie 2012

Miracole(NICOLETA SVARLEFUS)

"A venit lumina. Esti vindecat si poti vindeca. A venit lumina. Esti in buna pace si duci cu tine pacea oriunde mergi. Intunericul si zbuciumul au disparut. A venit lumina.
Exercitiile de astazi sunt pline de bucurie, in care multumim pentru ca s-a sfarsit cu vechiul si a inceput noul. Nicio umbra din trecut nu ne intuneca privirea si nu poate sa ascunda lumea pe care ne-o ofera iertarea.
Ne vom petrece intervalele practice mai lungi privind lumea pe care ne-o arata iertarea noastra. Asta vrem sa vedem si numai asta. Ni s-a redat viziunea. Astazi nu vedem umbra egoului asupra lumii. Incepe intervalele practice aducand la cunostinta vestea eliberarii tale:
A venit lumina. Am iertat lumea.
Nu starui asupra trecutului astazi. Tine-ti mintea complet deschisa, spalata de toate ideile trecutului. Azi ai iertat lumea. Poti sa o privesti ca si cum nu ai mai vazut-o. Inca nu stii cum arata. Astepti pur si simplu sa iti fie aratata. In timp ce astepti, repeta rar:
A venit lumina. Am iertat lumea.
Da-ti seama ca iertarea iti da dreptul la viziune. Dumnezeu da darul vederii celor care iarta. Fii convins ca nu va intarzia sa ti-l dea acum. Ai iertat lumea. El va fi cu tine in timp ce privesti si astepti. Iti va arata ce vede adevarata viziune. A venit lumina. Ai iertat lumea. De acum inainte, vei vedea altfel.
Intervalele practice mai scurte vor fi voioase evocari ale eliberarii tale. Reaminteste-ti din sfert in sfert de ora ca azi sarbatoresti ceva deosebit. Multumeste. Fii increzator intr-un nou inceput. Spune-ti:
A venit lumina. Am iertat lumea.
Daca esti tentat cumva sa te intorci in intuneric, spune-i celui care te trage inapoi:
A venit lumina. Te-am iertat."(NICOLETA SVARLEFUS)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu