Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

marți, 13 decembrie 2011

SCOALA DRAGOSTEI

       Este minunat sa iubesti,dar  mare atentie dragostea unei persoane nu umple,nu poate umple golul din sufletul tau.Aceasta umplere e strict responsabilitatea ta.E nevoie   sa te iubesti tu pe tine clipa de clipa.Fara iubirea ta fata de tine oricat de multa iubire ai primi de la (prieten,sot) nu este de ajuns.Ajungi  sa cersesti iubirea.
        "A cauta sa obtii iubirea de la celalalt inseamna a te comporta precum un alcoolic care cauta fericirea de la o sticla."(P.FErrini).Atentie,iubirea autentica nu inseamna control, dependenta.!   DEPENDENTA   in  iubire e echivalenta cu viata scurta.  IUBIREA autentica are spatiu,incredere,respect:aceasta iubire e ca  un dans in care doi oameni invata pasi zilnic.E ca o scoala plina de provocari.,.invatam impreuna.
       Nu absolvim scoala in 2,3,4,ani.SUNT NECESARI ANI,ANI   CA SA ASIMILAM PROGRAMA.Dar e minunat!(ieri mi-au iesit  in cale un batran si o batrana,tinandu-se de mana,cu zambetul pe buze ;in momentul acela,m-am apropiat si i-am felicitat:pe bune,nu puteam sa trec fara sa ma opresc)CU SIGURANTA,ABSOLVISERA SCOALA  DRAGOSTEI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu