Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

miercuri, 21 decembrie 2011

LASATI-MI-L,PE MOS CRACIUN!

  Lasati-mi-l,peMos   Craciun!
           


            " Din an in an,sosesc la geam copii cu Mos  Ajunul"!Asa e,in fiecare an in pragul  sarbatorilor redescoperim  bucuria  Nasterii  Mantuitorului,retraim   clipele copilariei pierdute undeva, in adancul sufletului.
Avem atata nevoie  de  acest moment al bucuriei,al iubirii,al iertarii!Il  primim ca pe un leac ce ne vindeca ,ne purifica.Ne-am dori ca acest moment sa se transforme in vesnicie si permanent sa gasim timp pentru sufletul nostru.Dar toate au rostul lor pe pamant......In  preajma  sarbatorilor toti traim o poveste cu Mos  Craciun,oameni de zapada,stele magice.In fiecare an,pe 25 DECEMBRIE  ne impodobim sufletul cu globuletele:iertare,recunostinta,iubire.
         Dragii mei,sa prindem  aceasta clipa magica cu inima si bratele deschise!De fiecare data,in aceasta perioada a colindelor  ,dorul de copilarie,de noi, de cei care fizic nu mai sunt aici ne copleseste.

                                                                                           "Cand dulce colindele cad,
                                                                                            simtim nevoia vie,
                                                                                             de un brad si o copilarie!"(Adrian  Paunescu)  
        
Mi-e dor de clopotei,de scartaitul zapezii,de colindul bunicii,de povestile spuse la gura sobei............................mi-e dor de impodobitul bradului     alaturi   de tata.  Perioada   sarbatorilor  e magica si minuni sunt la tot pasul,trebuie doar sa ne deschidem inima spre a le primi.Cred  cu toata inima ca -n noaptea SFANTA   cei  dragi care nu mai sunt langa noi ,au o candela aprinsa   pe cer.Albul zapezii nu acopera doar strazile,ci si inimile noastre.Linistea  unei seri de iarna coboara in -nauntrul fiintei omenesti.Da, e uimitor!Aseara,am  fost prezenta la o seara de colinde in biserica.Colindele au fost cantate de copilasi.A  fost magic.Eram rupti de realitate,eram patrunsi pana la lacrimi de maretia momentului.Dar  exista  si copii care nu au bradut,hainute;trebuie sa facem ceva pentru ei,sa-i ajutam: mi se pare  minunat sa poti face ceva,pentru altii.De aici si laitmotivul  CRACIUNULUI  :DARUIESTE!Fiecare  dintre noi poate face ceva  ,putem spune o rugaciune,putem face o bucurie.Ne  imbogatim sufletesete  !Ne vom privi altfel,noi pe noi!  Credeti-ma!
          Haideti,   sa ne deschidem inimile   ,sa primim bucuria asa cum se cuvine, cu:zambet,iubire,daruire!  Haideti ,sa  ne prindem intr-o hora si  sa ne bucuram ,ca si cand zilnic ar fi CRACIUNUL, sa ne intrebam  la un moment dat   :unde-i ziua  de Craciun?
     In incheiere,as vrea sa va rog , ceva:   Daca,din intamplare vedeti un batran cu barba alba ca neaua,cu ochii senini ca albastrul cerului,va rog,opriti- l,nu-l lasati sa plece!E Mos  CRACIUN,   CEL BLAND SI BUN!
                                                                                  Mos  Craciunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
           
                                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu