Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

miercuri, 7 decembrie 2011

DAU MAI DEPARTEEEEEEEEEEEEEE

Te-ai intrebat vreodata… Daca un miracol este posibil de fiecare data cand crezi in tine? De fiecare data cand te iubesti, in loc sa te judeci? Cand alegi sa te ierti? Sa te eliberezi de trecut?
Si daca este posibil de fiecare data cand devii constient/a de valoarea ta? De frumusetea si unicitatea ta? Si atunci cand realizezi ca, la un anumit nivel, suntem toti la fel?
Si daca este posibil atunci cand alegi constient sa iubesti, desi stii ca poti fi respins/a? Cand alegi sa te arati, desi stii ca poti fi judecat/a? Cand alegi sa fii impreuna, desi traiesti foarte bine si singur/a? Cand alegi sa risti, desi stii ca poti pierde?
Daca raspunsul tau la violenta este blandetea?
Si daca un miracol este posibil atunci cand ramai prezent/a in viata ta, indiferent de ceea ce se intampla?
Daca este posibil atunci cand te bucuri atat de mult, ca invidia nu mai are loc? Cand iubesti atat de tare, ca frica nu mai are forta? Cand te joci de-a naivitatea pana cand uiti tot, iar cand uiti tot, ierti tot? Cand ierti de atatea ori aceeasi persoana, pana cand nu mai e nimic de iertat?
Daca un miracol este posibil ori de cate ori te increzi in corpul tau si il pretuiesti ca fiind cel mai frumos si mai sanatos corp pe care il poti avea acum? Daca ii dai voie sa se vindece, chiar si cand ceilalti spun ca nu se poate?
Cand renuntarea ta inseamna, de fapt, renuntare la comparatii, la falsitate, la justificari, acuze si ascunzatori?
Si daca devine posibil atunci cand ochii tai vad frumusetea, cand inima ta simte bunatatea, cand urechile tale aud adevarul iar buzele tale rostesc multumiri?
Cand lasi trecutul sa fie in trecut, prezentul in prezent iar viitorul in viitor?
Daca este posibil de fiecare data cand saluti soarele dimineata si dai binete unui fluture? Cand imbratisezi un copac si stai de vorba cu o floare? Cand asculti cum creste firul ierbii?
Si daca un miracol devine posibil de fiecare data cand privesti in ochii unui copil si ii dai voie copilului din tine sa-i zambeasca inapoi? Cand spui deschis, din inima, Te iubesc, iti multumesc! cu naivitatea si sinceritatea aceluiasi copil interior? Cand iti amintesti ce vroiai sa fii cand vei fi mare? Cand ii spui, timid, unei stelute, ce-si doreste inima ta?
Si daca un miracol este posibil doar pentru ca TU ESTI?
Daca acum zambesti?
:)
Din inima,
Ramona

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu