Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

joi, 8 decembrie 2011

DATI MAI DEPARTE!(ARTICOLUL APARTINE RAMONEI GHERASIM)

 Quantcast
Imi este din ce in ce mai clar ca numai un om ranit poate sa raneasca. Numai un om agresat poate sa fie agresiv. Numai acela care a fost abandonat poate sa abandoneze. Cel respins, sa respinga.
La fel cum, o data ce ai cunoscut blandetea, stii sa fii bland la randul tau. O data ce ai invatat sa primesti, poti darui din abundenta. Din momentul in care te simti inteles, poti fi intelegator la randul tau. Iar de cand te-ai lasat atins de iubire, poti manifesta iubirea mai departe…
E rana din tine cea care te indeamna sa ranesti, la fel cum este iubirea din tine cea care te inspira sa iubesti.
Pentru ca, o data ce ai primit un model de viata, un mod de a fi, o alta optiune de trai, poti alege. Iar oamenii fac intr-adevar cele mai bune alegeri in fiecare moment. Doar sa aiba de unde alege. Atata tot.
Depinde de mine si de tine si de noi toti sa daruim modele de viata. Modele de iubire, de bunatate, de respect, de bucurie, de intelegere, de daruire, de comuniune.
Pentru ca, fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume nu mai sunt doar niste cuvinte spuse de Gandhi. Au devenit deja un mod de viata.(Ramona Gherasim) ( ARTICOLUL   NU IMI APARTINE)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu