Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

miercuri, 23 octombrie 2013

Sunetul inimii

" Exista  o forţă în inimă care nu are legătură nici cu timpul, nici cu carnea; emană din spirit şi rămâne în spirit şi este complet spirituală. În această putere, Dumnezeu înverzeşte şi înfloreşte total, în toată bucuria şi toată onoarea; acolo domneşte o bucurie suverană şi o fericire atât de mare, că nimeni nu ar şti să vorbească despre ele pe îndelete. Pentru că, în această forţă, " Tatăl etern îşi creează fără răgaz Fiul etern "...
Să laşi lucrurile în voia lor, să trăieşti fără să întrebi de ce, să realizezi vidul, în mod paradoxal toate acestea ne conduc spre a fi fiul, pentru că în acest vid Tatăl îl creează pe Cel care este Dragoste, Libertate esenţială...Viaţa creştină nu este altceva decât Viaţa Fiului în noi, Lumina, Viaţa care luminează orice om care vine pe această lume. Dumnezeu nu poate altceva decât să se încarneze în vidul care tocmai s-a deschis în faţa Lui sau care tocmai i s-a oferit; omul pătrunde atunci în momentul prezent al Inefabilului. Este prezent total, este liber total..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu