Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

marți, 1 octombrie 2013

ONOREAZA-TI INIMA!

Sunt momente cand te opresti in viata ta si te intrebi: ce fac? cum sunt?imi e bine?  Traiesc, ma bucur de viata sau aleg sa supravietuiesc si sa ma ascund, sa ma fac mica, mica.....?
E perfect cand ajungi la acest moment de constientizare:tu in oglinda cu tine, cu inima ta. Si stai asa tu cu tine si vezi cat de mult te-ai subestimat, nelasand maretia din tine sa iasa la iveala(ca,na, tu esti neinsemnat, prea mic in comparatie cu altii), vezi cum timpul tau a devenit timpul altora, vezi cum energia ta o consumi total aiurea,ba chiar vezi ca tu ai uitat de tine,da ai uitat.
  Adu-ti aminte cat de minunat esti, adu-ti aminte ca nu ai fost si nu esti singur, adu-ti aminte  sa-ti traiesti viata, nu sa supravietuiesti!
  IARTA-TE PENTRU CLIPELE CAND TE-AI UITAT,IARTA-TE PENTRU MOMENTELE IN CARE TE-AI SUBESTIMAT,IARTA-TE CAND INIMA NU TI-O AUZEAI(FIIND OCUPAT CU"PROBLEME"), IARTA-TE PENTRU  EXIGENTA EXCESIVA, IARTA-TE  CA MEREU AI LUAT VINA ASUPRA TA!
Onoreaza-ti chemarea inimii si fii in viata ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu