Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

vineri, 30 august 2013

Sunetul inimii

Mângâi, deci iubesc!

"Mângâierea este o parte importantă din arta iubirii, care cere cunoaştere şi, mai presus de toate, practică.

- Dimineaţa, când plecaţi la serviciu, nu uitaţi să o îmbrăţişaţi sau să o sărutaţi pe fiinţa dragă; ţineţi-vă de mână când sunteţi la cinematograf sau când vă plimbaţi; îndrăzniţi să vă îmbrăţişaţi sau să vă sărutaţi chiar dacă sunteţi pe stradă. Arătaţi-vă iubirea şi grija pentru celălalt prin atingeri pline de blândeţe şi de afecţiune.

- Folosiţi masajul pentru conştientizarea şi regenerarea cât mai bună a corpului fizic. Conştientizaţi schimbările de temperatură ale pielii pe diferitele suprafeţe ale corpului şi observaţi cum aceste temperaturi diferite se află într-o strânsă corelaţie cu dezechilibrul şi tensiunile din zonele respective. Învăţaţi să recunoaşteţi şi să le folosiţi ca pe nişte semnale importante în descoperirea corpului fiinţei iubite.

- Exersaţi atingerea! O anumită perioadă de timp, urmăriţi să vă manifestaţi iubirea, atenţia sau compasiunea faţă de o altă persoană prin atingere. Fie că este o strângere de mână, o bătaie prietenească pe umăr, o îmbrăţişare sau un sărut, urmăriţi să conştientizaţi stările şi sentimentele pe care le trezeşte în propria fiinţă, dar şi în cea pe care o atingeţi, gestul dumneavoastră.

- Folosiţi cât mai des îmbrăţişarea pentru a vă apropia fizic, mental şi sufleteşte de fiinţa iubită şi fiţi conştienţi că ea vă pregăteşte totodată pentru fuziunea amoroasă. Contopiţi-vă cât mai profund corpurile şi inimile într-o îmbrăţişare fierbinte. Dizolvaţi în bucurie toate problemele lumeşti printr-o contopire tandră sau pasionată a trupului, a sufletului şi a minţii."

http://suntsanatos.ro/spiritualitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu