Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

DIN INIMA MEA

              Multi dintre noi dorim sa facem parte din categoria celor care ii ajuta pe altii,dar nu pe ei.Nu realizam ca ii hranim pe altii,dar uitam de noi.Apoi ne intrebam:"oare de ce sunt epuizata?"
          E simplu:daca tu nu esti hranit de ceea ce faci,cum sa hranesti pe altcineva?Implinirea,bucuria ta nu trebuie pusa in plan secund.Din bucuria ta, izvoraste abundenta.Darurile  Universului trec prin tine,deoarece tu te iubesti si te accepti tu pe tine asa cum esti.
                 Renunta  la ideea ca a fi bun,spirtual  inseamna sa te pui in plan secund,inseamna sa te chinui.Nu,nici pe departe.Iubeste-te pe tine,iarta-te ,traieste in inima si  vei vedea cat ajuti in jur,cat inspiri, ce atragi in viata ta.Si inca ceva important(vb din experienta mea) orice  intamplarte prin care treci si o consideri"naspa'  ai atras-o intr-un fel,aveai nevoie de ea spre a ti se deschide noi oportunitati.(nimic nu e intamplator,totul are un scop)
              E un an miraculos,2012,un an al schimbarii totale,un an in care ne rupem de trecut,primim noul,acceptam,ne iertam si iertam,primim orice experienta,ii iubim pe cei din jur,le multumim,ne multumim,ne intoarcem spre noi.
         Va multumesc ,va sunt recunoscatoare ca ma vizitati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu