Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

miercuri, 29 august 2012

Sa spargem tiparul!

Aminteste-ti   ca absolut tot ce gandesti om drag, este o oglinda   a ceea ce  ai  decis referitor la tine, o äfirmare  a  lui cine sunteti".Traiti in acord cu cine sunteti,cu inima  voastra!Voi ,va creati permanent.
   Cand ne intalnim cu cineva  intrebarea pe care ar fi cazzul   sa ne-o adresam e:"cine aleg eu sa fiu in raport   cu ....?Deci,intrebarea sa fie:ce doresc eu in acest caz,? ci nu:ce doreste persoana respectiva?
 Motivul pentru care   deseori, relatiile noastre sunt in haos  este ca tot ne luptam,incercam  sa alegem ce doreste persoana respectiva,ce doresc altii,in loc sa   intelegi ce doresti tu.
    Cel mai mare dar pe care-l poti face cuiva e sa ii amintesti cine este(lasa-l sa-si traiasca experienta,fiind acolo).Cam greu de acceptat la prima vedere,nu?Suna  A EGOISM IN CLISEE VECHI.Dar nu are nicio treaba cu egoismul.Astfel, tu ii dai spatiu omului,esti acolo,il ajuti sa se regaseasca,sa fie,il inspiri,nu dai buzna in viata sa.Doamne ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu