Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

miercuri, 11 decembrie 2013

Urare din toata inima!

Vin sarbatorile... Se aud colinde, pregatirile sunt in toi. Tu, om frumos,  inima ti-ai pregatit-o, ai creat spatiul necesar, "ai dat jos paienjenisul  acumulat peste an? Nu sunt un om care impartasesc "trendul pozitivismului". Da, imbratisez gandurile inalte,cuvintele simtite , ci nu robotizate. Mai exact: de pilda sunt trist, am o suferinta,am ajungs in pragul acesta. Ce fac? Pot nega trairea, astupand-o  cu "pozitivismul trend" despre care  va spuneam la inceput sau pot alege sa accept suferinta, tristetea din acel moment, sa o las sa fie, sa vad ce ma doare, unde, de ce.
Alegand prima varianta nu rezolv nimic, ci ma mint. Ok,ai senzatia ca pentru moment totul s-a rezolvat si tot repeti  acele mantre, dar nu le simti. De ce nu le simti? Pentru ca doare si ce mai doare in interiorul tau si tu stii asta!  Azi ai rezolvat, maine te trezesti la fel.  In cea de-a doua  varianta lucrurile stau altfel: tu cauti sursa durerii, ii dai voie sa se manifeste, faci loc si apoi  elogiezi momentul cu"ganduri inaltatoare",cuvinte  "albe", rugaciuni si totul se asterne usor in inima ta, ca neaua peste pamant. De ce se intampla asta? Pentru ca nu te minti , totul vine din inima.
  Astfel , gasesti drumul spre tine, spre Sursa, spre cine esti tu, gasesti raspunsuri nebanuite. E ca si cum  in loc sa schimbi o teava fisurata tu mai peticesti locul. Merge o data, de doua ori... dar nu la nesfarsit.
   In esenta,  totul e firesc. Se intampla firesc. De ce sa ne fie teama de tristete , de durere, de lacrimi? De ce sa ne fie teama sa ne bucuram, de ce nu cunoastem miracolul:"a darui" si a "primi"? Sa fim constienti de darul care se ascunde in spatele oricarei experiente.(fie ca ne place, sau nu). Poate  aduce schimbarea, te poate aduce"pe tine ,tie".
Si dupa ce ai facut curatenia,(ca si-n casa) , urmeaza celebrarea, incununarea momentului. Asa  ca:  sa luam globuletul "Recunostinta", globuletul "Iertare" globuletul"Gratitudine", globuletul " Iertare" si sa ne impodobim inimile!
 Miracolul de Craciun exista. Sa-l primim, sa-l onoram asa cum se cuvine,oameni dragi! Sa nu traim un Craciun de "shopping si trebuie", ci sa-i acordam semnificatia autentica.
 Va invit sa ascultam colinde, sa ne ascultam, sa ne incarcam fiinta cu armonie si recunostinta pentru ceea ce suntem!E magic sa poti multumi neincetat pentru tot ce este in viata ta. Atunci ,te apropii de Divinul  din inima ta. Sa indreptam ganduri  cu lumina , iubire si catre ei care fizic nu  mai sunt aici! Sa le multumim celor dragi si sa le spunem cat ii iubim! Sa multumim, de asemenea si "adversarilor"(au avut un rol in evolutia noastra)!
Sarbatori traite cu inima, oameni frumosi!
Va multumesc!Cu drag, Ralu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu