Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

marți, 8 noiembrie 2011

MIRACOLE ,DE NICO SVARLEFUS

Miracole zi de zi. Ziua 49.

   Posted by: Nico   in Miracole zi de zi!
Fie ca miracolele sa inlocuiasca resentimentele.
Fiecare decizie pe care o iei este o decizie intre un resentiment si un miracol. Fiecare resentiment sta ca un paravan in fata miracolului, ascunzandu-l. Cu toate acestea, miracolul te asteapta in lumina, insa tu vezi doar resentimentele.
Astazi, trecem dincolo de resentimente, sa vedem miracolul.  Vom alege o persoana pe care ai ales-o ca tinta a resentimentelor tale, vom lepada resentimentele si o vom privi. Cineva de care ti-e frica, poate, cineva pe care esti suparat desi iti e prieten si pe care il vezi deseori dificil, pretentios, pretentios, infidel, etc.
In intervalele practice de astazi, incearca sa ai in minte aceasta persoana exact asa cum o vezi acum. Trece-i in revista lipsurile, durerea pe care ti-a provocat-o, neglijenta, jignirile sau orice te-a suparat. Priveste-i trupul cu defectele lui si cu partile mai putin bune, gandeste-te la greselile lui.
Acum da la o parte aceasta imagine si incearca sa vezi lumina iertarii in spatele ei. Spune-ti:
Vreau sa-l vad pe Dumnezeu in aceasta fiinta, vreau sa las lumina iertarii sa iasa la iveala.
In intervalele practice mai scurte de astazi, spune-ti cat mai des:
Fie ca miracolele sa inlocuiasca resentimentele.
(Curs de miracole)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu