Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

sâmbătă, 31 mai 2014

Igiena reationala

In momentu in care luam asupra noastra suferinta,starea manifestata de celalalt, incarcandu-ne cu temerile sale, confuziile lui, durerea sa lasam de fapt resursee noastre sa se risipeasca, energia noastra se imprastie.
Mult timp nu am inteles. Tendinta este la inceput a te crede egoist. Dar nu, nu-i asa. De multe ori se intampla a te simti vinovat ca nu -i poti lua suferinta celuilalt. Nu este usor sa faci saltul, sa indraznesti a nu intra in rezonanta cu starea sa. Nu-l ajuti. E nevoie de o igiena relationala.
Daca nu preiei durerea celuilalt nu inseamna ca estiegoist ,rau,etc etichetele societatii. Il ajuti pe celalalt fiind cu inima lg el, crezand in alegerile sae(chiar dc esti de acord sau nu cu ele), lasandu-l sa isi traiasca experienta sa, rugandu-te ptr el.
Multumesc!

Sunetul inimii

"Sfinte Arhanghele Mihail care esti Capitanul Multimii Lui Dumnezeu si care l-ai izgonit pe Lucifer din Paradis acum si aici vino si scoate tot raul din viata mea. Taie acum cu sabia ta de Lumina toate legaturile si tot raul din viata mea, anihileaza toate programele si gandurile malefice precum si toate blestemele. Ca eu sa fac voia Lui Dumnezeu si sa ma contopesc cu Lumina Divina". Sursa:INGER DE IUBIRE

vineri, 30 mai 2014

Gratitudinea si recunostinta

"Oamenii sunt ingrați față de Creator, ingrați față de întreaga natură și chiar unii față de alții. Ei nu cunosc faptul ca gratitudinea, recunoștiința sunt forțe necunoscute care dezintoxică organismul și neutralizează otrăvurile.
Faceți acest exercitiu: mulțumiți întreaga zi. Da, toata ziua, repetați: “Mulțumesc… mulțumesc… mulțumesc…”. Veți spune: dar ne vom pierde timpul! Din contra, în acest moment veți câștiga! Prima sarcină a discipolului care doreste să se perfecționeze este să învețe recunoștința pentru că în această manieră va obține într-o zi cheia transformării materiei, a propriei sale materii.” {O.M.Aivanhov}.
- See more at: http://www.holisterapi.ro/invatati-sa-multumiti.html#sthash.ZrqRfC9I.dpuf"

Sunetul inimii


marți, 27 mai 2014

Sa exersam:

Sunt  recunoscatoare pentru aceasta zi,pentru darurile acestei zile. Sunt recunoscatoare ca vad, ca merg, aud,rad, plang ,ma bucur si primesc tot ce este. Multumesc!

Sunetul inimii

Ii multumesc LUI Dumnezeu  pentru tot ceea ce sunt, pentru ceea ce fac cu inima, pentru darurile cu care m-a bucurat,pentru drumul pe care calc,pentru aceasta minunata calatorie.
Va multumesc!

duminică, 25 mai 2014

Sunetul inimii

"Prietenul este cel care spune adevarul indiferent ce, este cel care te priveste in ochi si iti spune cat valorezi pentru el, e generos fara a-si nega sufletul, stie sa spuna "nu", crede in tine, in alegerile tale si in puterea ta, iti acorda spatiu, e delicat cu suferinta ta, e creativ in a-ti arata iubirea, stie sa scoata la lumina ce e mai frumos in tine."Nicoleta SVARLEFUS