Despre mine

Fotografia mea
Romania
Acum, sunt bine asa cum sunt. Si cum spunea Nico, "nimic nu vine prea devreme sau prea tarziu". Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

vineri, 14 martie 2014

Ofera spatiu celorlalti!

Orice om are nevoie de spatiul sau, exista aceasta nevoie de"tu si tu". Nu vad, de ce sa te superi pe cineva ,pentru ca nu a fost"prezent" la chemarea ta?
In orice tip de relatie (de cuplu, prietenie, cu mama, frate etc) vine un moment cand ai nevoie de spatiu si este absolut firesc. Si ii respecti acest spatiu celuilalt ! Nu inseamna ca cineva e suparat pe tine dc are nevoie de putin spatiu al sau.
Cum ar fi sa stai permanent legat,atarnat de cineva? Si mai intervine ceva: sufocarea,lipsa respectului fata de celalalt. Dar multi fac asta din pricina fricii, crezand ca astfel controleaza tot.
NUUUUUUU! Nu controlezi nimic , caci nu ai ce, ci singur singurel sau singurica te epuizezi.

iUBESTE!

Iubeste cat poti de mult! Acum, nu maine, ci subliniez Acummm. Iubirea este existentiala, este viata insasi.  Ea, iubirea,  este in interiorul tau. Dumnezeu  te-a daruit cu ea. Tu da-i voie sa se manifeste, sa fie! Da-o mai departe, da-o cu tot sufletul si devii bogat.

Sunetul inimii

"Pentru a elimina o calitate negativă, concentraţi-vă asupra Polului Pozitiv al aceleiaşi calităţi, iar vibraţiile se vor schimba treptat, de la negativ la pozitiv, până când vă veţi polariza la Polul Pozitiv, şi nu la cel Negativ.
Dacă sunteţi o persoană temătoare, nu irosiţi timpul prin încercarea de a "elimina" frica. În schimb, cultivaţi calitatea numită curaj, iar frica va dispărea. Este la fel cu situaţia în care aprindem lumina într-o încăpere întunecată, în loc să ne luptăm cu întunericul.
Prin modificarea polarităţii, puteţi să vă stăpâniţi stările, să vă schimbaţi sentimentele, să vă refaceţi starea de spirit şi să vă clădiţi caracterul."

Doreen Virtue- Magia divina

duminică, 9 martie 2014

Sunetul inimii

"Cand te rogi, in loc sa ceri, exprima-ti recunostinta pentru ce esti, faci si ai chiar in acest moment! Dumnezeu nu poate sa-ti dea, pentru ca deja ti-a dat tot ce ai nevoie pentru a crea singur orice experienta. Iar tu poti sa-I multumesti pentru asta! In loc sa ceri, multumeste! In loc sa te impotrivesti, primeste!" (Nico Svârlefus) 

miercuri, 5 martie 2014


Fii tu!

Fii tu, asa cum esti! Cu lumini si umbre. Fii pentru tine, nu incerca sa fii pe placul nimanui. Bun ,vor fi oameni care nu te plac si? Nu poti trai vrand sa fii pe placul altora, sa te iubeasca toata lumea. Nu.
 Tu esti tu. Tu  sa fii impacat cu tine insuti. Apoi totul se leaga. Alergand dupa atenti celorlalti te pierzi, te indeparteze de "cine esti tu", te uiti pe tine, te minti.,iti pierzi inutil energia.
Asa ca fii tu impacat cu tine!

Sunetul inimii!

Ai curajul de a fi tu insuti!